Util atat pentru delimitarea proprietatii, cat si pentru protectia intimitatii familiei, gardul este primul element cu care intra in contact privirea oricarui trecator sau vizitator. Acesta trebuie sa se integreze armonios cu mediul inconjurator si cu arhitectura casei. Fiind unul dintre materialele cu cea mai mare durabilitate si versatilitate, piatra naturala este ideala pentru placarea   continuare ...

La doar câteva minute de o plajă frumoasă, pe partea de vest de Cap d'Antibes, se află o vilă decorată unic, unde piesele asiatice antice au fost amestecate cu un fler asiatic modern de lux. Casa de vacanță de pe Riviera Franceză oferă patru camere cu baie, o zonă vastă de recepție, o sală de mese, cameră de zi, sală de cinema, loc de joacă pentru copii, o sală de biliard, un centru spa cu saună și baie de aburi, o sală de gimnastică privată, și personal pentru apartament si casă de oaspeți, care are alte doua dormitoare si bucatarie proprie, spalatorie si pivnita.

 “Aceasta casă a fost arhitectural concepută pentru a profita de toate peisajele excepţionale din sud-vest și micile lacuri de apa de pe plaja privată. Oricine se va distra şi în acelaşi timp se va şi relaxa în această oază de comfort. Vila este dotată cu o bucătărie în stil modern,  cu blaturi din piatră de   continuare ...

Situata pe o insula mare, aceasta casa din Hawaii a fost decorata într-un stil balinez modern, somptuos, care a fost inspirat de templele și palatele tradiționale din zona. Proiectul a fost executat de Olson KÜNDIG Architects, o cladire impozabila construita exclusiv pe o tema indoneziana, de la decor si mobilier, pana la artefactele folosite in interior.

O casa impunătoare de arhitectură top notch, proiectata si construita în 2014 de o firma de renume din Londra - Quinn Architects and Estate Four. Constructia se află pe un deal verde luxuriant printre copacii maturi din Bel Air, California, Statele Unite. Este in cel mai inalt punct al Holmby Hills dinBel Air, ceea ce ii confera o panorama extraordinara asupra Hollywod Hills.