Vila Saturna Island Retreat – un refugiu perfect pentru un peisaj de vis

Categorii:

HashTags:

Vila Saturna Island Retreat – un refugiu perfect pentru un peisaj de vis

Situată pe o proprietate pe malul oceanului, în British Columbia, Canada, Retreat Saturna Island este un refugiu in stil contemporan oferind confort pe mai multe niveluri. Vila a fost construită în stil cabină şi este complet modularizată, dispunând de trei dormitoare, două băi, şi 2.300 de metri pătrați generoşi de spațiu de locuit. În interior și în afară, lemnul şi sticla se îmbină perfect pentru a crea un refugiu ademenitor, excepţional încadrat în peisajul natural în care se află. La explozia de culoare se adaugă dinamica rustică a camerelor, în timp ce gama de materiale naturale folosite fac dn această vilă un loc extraordinar de primitor.

 Aceasta casă a fost arhitectural concepută pentru a profita de toate peisajele excepţionale din sud-vest și micile lacuri de apa de pe plaja privată. Oricine se va distra şi în acelaşi timp se va şi relaxa în această oază de comfort.

Vila este dotată cu o bucătărie în stil modern,  cu blaturi din piatră de cuarţ, dulapuri şi mobilier din stejar.  Adiacent, livingul a fost înălţat cu 16 cm şi totul este acoperit cu lemn masiv de brad. Baia a fost concepută ca o zonă de totală relaxare, cu o vedere largă către ocean, un adevărat centru spa.

Spaţiul dinafara vilei a fost una dintre principalele preocupări ale designerilor. Există peste 750 metri pătraţi de punţi şi peste 550 metri pătraţi de terase care fac ca petrecerea timpului în afara casei să fie o experienţă relaxantă, primitoare şi caldă în acelaşi timp.

 

Leave a Reply