Travertinul – ideal pentru decoratiuni exterioare

Categorii:

Travertinul – ideal pentru decoratiuni exterioare

Daca vrei sa dai eleganta si stil casei, terasei sau gradinii tale, atunci treptele din travertin, placile din travertin, glafurile din travertin sau mozaicul travertin sunt alegerea perfecta. Travertinul poate avea diferite nuante, cu un aspect profund natural si impresionant. Folosit pe scara larga in amenajari exterioare, travertinul isi dovedeste calitatile de fiecare data.

Modele de travertin pentru exterior si idei de amenajare exterioara

Modelul de travertin exterior de mai jos este ideal pentru amenajarea spatiului din jurul piscinei si pentru terase.

Travertin exterior – amenajare piscina

Travertinul poate fi folosit atat in spatiul public, cat si in cel rezidential. Modelul de mozaic este recomandat pentru placarea gardurilor sau a stalpilor de la intrare.

Mozaic travertin

Modelele de travertin exterior de mai jos pot fi folosite pentru pavajul spatiului din jurul casei, pentru terase si pentru amenajarea gradinii.

Mosaic Travertin M1

Mosaic Travertin M2

Pentru a completa finisajul ferestrelor poti utiliza glafuri din travertin pentru exterior si interior. Glafurile din travertin pentru exterior au un rol estetic si practic.

Glaf Travertin de exterior Crosscut Light

Preturi Travertin

Este dificil de pus pentru travertin un pret pe mp, astfel ca majoritatea distribuitorilor de piatra naturala folosesc alte masuri prestabilite, universal valabile, folosite in toate carierele de piatra din lume. Astfel, travertinul este asezat pe paleti de lemn de 120*80cm sau 100*100cm, dimensiuni care totalizeaza 0,96mp si reprezinta un rand de piatra.


Model: Mozaic Travertin Noce 15 *7.5*1cm
Material: Travertin
Culoare: galben
Dimensiune: 15cmx7.5cmx1cm (dimensiunea unei bucati din mosaic)
Finisaj: Scapitata
Greutate mp: aproximativ 30kg

Pret: 112.1 RON


Model: Mozaic Travertin galben antichizat 
Material: Travertin
Culoare: Galben
Dimensiune: 30,5cmx30,5cm
Finisaj: Scapitata
Greutate mp: aproximativ 30kg
Pret: 112.1 RON

Blat Travertin Crosscut Light, decupaj dreptunghiular
Dimensiuni- Lungime 100 cm, Lățime 60 cm, grosime 2 cm.
Greutate- 36 kg/mp
Pret: 225.81 RON


Set Travertin French Patern

Dimensiune: Lungime 120, latime 60, grosime 1 cm
Greutatea este de  50kg/mp
Pret: 120.16 RON

E bine de stiut ca fiecare rand  de travertin cumparat nu reprezinta echivalentul unui mp de travertin montat. In timpul montajului si in functie de proiect, se vor alege cu atentie bucatile de travertin folosite, pentru obtinerea unui produs final de calitate. De asemenea, combinatiile de forme de pe paleti nu vor fi la fel ca cele de pe palet, ceea ce determina inechivalente intre golurile dintre pietre si, implicit, anumite pierderi din cei 0,96 mp ai paletului. La montaj, pot fi de asemenea necesare placi de travertin taiate sau retusate, pentru a se realiza o incadrare perfecta in lucrarea finala. Luati in calcul la comanda dumneavoastra o marja de 10% pierderi universal valabila.

Leave a Reply