Idei de amenajari interioare pentru dormitor

Categorii:

Idei de amenajari interioare pentru dormitor

Culoarea este un element esential al oricarui proiect de amenajare interioara, dar in cazul dormitoarelor, textura materialelor este si mai importanta. De aemenea, formele simple si curate contribuie la crearea unei atmosfere intime si confortabile. Spre deosebire de alte incaperi dintr-o casa, dormitoarele nu trebuie sa contina prea multe piese de mobilier, pentru ca spatiul sa ramana lejer si aerisit.

Iata cateva idei de amenajare pentru dormitoare
bedroom 1
1. Dormitorul in care sunt evidentiate piesele de mobilier. Pentru a accentua zona pentru dormit din cadrul unui dormitor, este o idee buna sa dai atentie modului in care este decorata partea de la perete a patului. Astfel, aceasta piesa esentiala de mobilier va fi integrata mai bine in spatiu. Poti folosi, de asemenea, tabureti sau banchete pufoase pentru mobilarea completa a dormitorului.
bedroom 2
2. Dormitorul cu motive florale. Este foarte important sa iti incepi ziua intr-un spatiu care iti induce o stare emotionala pozitiva. In acest scop, poti folosi motivele florale pentru amenajarea dormitorului tau, fie ca este vorba de draperii, tapet sau tapiseria fotoliilor. De asemenea, motivele florale aduc un plus de vitalitate si naturalete spatiului.
Bedroom 3
3. Dormitorul in stil indian. Fiintele umane sunt foarte sensibile si pot fi puternic influentate de ceea ce vad, aud sau simt pe suprafata pielii. De aceea este o idee buna sa-ti amenajezi dormitorul intr-un mod placut simturilor. Foloseste asadar o gama de culori cat mai variata si materiale placute la atingere pentru perne, cearsafuri, paturi, cortine sau covoare.
????????????
4. Dormitorul in stil Baroque. Stilul clasic baroc este destul de pretentios pentru amenajarea incaperilor moderne si de aceea trebuie modificat sa para mai putin impunator, dar sa isi pastreze luxul si complexitarea. Este de preferat folosirea doar a unor piese de mobilier decorate in stil baroc, doar patul sau doar fotoliile.
Bedroom 5
5. Dormitorul multifunctional. Un dormitor multifunctional poate fi o necesitate într-un spatiu mic sau ingust. Uneori trebuie sa grupam mai multe functiuni la un loc, pentru a economisi spatiu. Astfel, dormitorul poate servi ca birou sau ca sala de gimnastica, si poate sa includa o masa de lucru sau aparate de exercitii. Pentru a evita aglomerarea si lipsa de confort, limiteaza-te la doua, maxim trei functiuni.

Leave a Reply