4 principii de baza pentru un decor modern al casei tale

Categorii:

HashTags:

4 principii de baza pentru un decor modern al casei tale

Decorul modern este ales de mulți pentru liniile curate, pentru spatiile sale deschise și pentru simplitate. Nu există ornamente extravagante sau decoratiuni generoase. Fiecare piesă de mobilier este acolo pentru că acel decor nu se poate face fără ea. Asadar, piesele de mobilier alese pentru decorul modern au si completeaza mai multe scopuri. Prin urmare, veți găsi că stilul modern este un amestec perfect de funcționalitate și simplitate.

Elementele de baza ale decorului modern

  1.  Oglinzi creeaza un spatiu magic magic. astfel ai putea folosi aceste oglinzi in avantajul tau. Oglinzile sunt o necesitate pentru decor modern, deoarece acestea ajuta la stabilirea principiilor de spațiu deschis și a zonelor luminoase bine luminate. Ele adauga, de asemenea, un aspect elegant pentru camerele tale. De asemenea, suprafețe de tip oglindă pot fi folosite la fel de bine, cum ar fi mesele acoperite de sticlă si suprafetele lucioase.
  2. Gândiți-vă inteligent, atunci când vine vorba de  depozitare. Decorul modern depinde de simplitate, asadar elemente vizuale care ar putea provoca dezordine vizuala trebuie menținute la un nivel minim. Prin urmare, aproape fiecare piesă din designul modern are un spatiu de depozitare ascuns. Mesele de cafea pot fi folosite pentru stocarea de reviste sau pentru multiplele telecomenzi ale elementelor high-tech, paturile ar trebui sa fie dotate cu sertare multiple pentru a pastra asternuturile. Metodele de depozitare într-un spaţiu modern pot fi găsite în absolut orice dotare a mobilierului cu condiţia de a u crea un haos vizual.
  3. Mergi  înspre luminos şi neutru. Cele mai multe dintre culorile folosite la modelele contemporane sunt nuaţe luminoase și moi sau culori neutre. Culorile florilor vii și întunecate sunt folosite ocazional, dar pot fi folosite doar pentru a accentua efectul de culori luminoase. Deci, păstrați design-ul luminos și neutru.
  4. Rearanjează camera în funcţie de nevoile tale. Amintiţi-vă că trebuie să păstraţi totul simplu. Aşadar, dacă sunteți o familie de trei persoane, atunci nu aveți nevoie de o cameră mare de zi sau o sala de mese cu o masă care consumă cea mai mare parte a spațiului.Decorul modern pune accentul pe simplitate, open space şi linii curate. Păstrați totul simplu și oferă-i locului un sentiment de libertate cu stil modern.

Leave a Reply