Aranjamente florale pentru masa mirilor

Categorii:

Aranjamente florale pentru masa mirilor

Florile au fost intotdeauna un element nelipsit din cadrul decoratiunilor de nunta. Acestea joaca un rol important in crearea unei atmosfere romantice in ziua nuntii. Iar in aceasta zi, momentul pe care toti invitatii il asteapta este petrecerea de la restaurant. De aceea, salonul trebuie amenajat intr-un mod impresionant, una din piesele principale fiind aranjamentul floral pentru masa mirilor.

Poti opta pentru o arcada de flori pozitionata in spatele mesei, pentru ghirlande cu flori care coboara din tavan sau daca sala are stalpi sau coloane, le poti impodobi cu spirale de flori.

Florile de la masa mirilor trebuie neaparat asortate cu florile de pe mesele invitatilor. Asigura-te ca aranjamentele florale de pe mese nu sunt foarte inalte sau prea mari, pentru a nu ii impiedica pe invitati sa socializeze sau sa se simta izolati.

O alta optiune pe care ai putea sa o ai in vedere: un covor de petale sau de flori mici de la intrare pana la masa mirilor.

Idei de aranjamente florale pentru masa mirilor

Aranjamentul floral pentru masa mirilor in culori pastel. Acest aranjament floral este unul elegant si compact, ideal pentru masa mirilor, fiind compus din flori in culori pastel, trandafiri piersica si roz, frezii albe si lila si gipsofila.

Aranjamentul floral pentru masa mirilor din trandafiri si orhidee. Aranjamentul floral din trandafiri si orhidee este unul clasic, potrivit cu specificul oricarei nunti si este alcatuit din trandafiri albi si grena, rhidee albe dendrobium si phalenopsis si frunze decorative.

Aranjamentul floral pentru masa mirilor cu tema Romania. Ideal pentru nuntile traditionale, aranjamentul floral Romania este realizat din trandafiri portocalii si bujori albi. Ceea ce scoate in evidenta acest aranjament floral pentru masa mirilor este accesorizarea cu stergar brodat si spice de grau.

Aranjamentul floral vintage pentru masa mirilor. Pentru cei care doresc sa ofere nuntii o atmosfera clasica si cu stil, este recomandata alegerea aranjamentului floral vintage. Acesta are in compozitia sa hortensie vernil, lisianthus mov, spice de grau, mure, lavanda si trandafiri lila.

Aranjamentul floral pentru masa mirilor cu flori albe. Daca preferi un aranjament foral simplu, dar impresionant si expresiv, atunci alege aranjamentul floral pentru masa mirilor cu flori albe. Acesta reprezinta o compozitie subtila de trandafiri albi, orhidee albe phalenopsis si dendrobium, gipsofila si frunze decorative.

Tu pentru ce tip de aranjamente florale vei opta la nunta ta?

Sursa imagini: http://www.aranjamentefloralenunta.ro/

Leave a Reply