Modalitati creative de a integra piatra naturala in casa ta

Categorii:

Modalitati creative de a integra piatra naturala in casa ta

De la pereti, podele si alei, pana la blatul de bucatarie si semineul din camera de zi, exista o multime de modalitati creative prin care poti aduce un plus de rafinament casei tale. In general, cele mai obisnuite locuri unde este folosita piatra naturala sunt bucataria si baia. Insa, cu putina imaginatie, poti da personalitate si stil oricarei incaperi.

Iata cateva modalitati creative de a integra piatra naturala in casa ta

Placarea meselor cu piatra naturala

Ai o masa veche care ar avea nevoie de un „makeover”? Acoperind-o cu piese de mozaic sau un amestec de placi din marmura, granit sau travertin format mare este modalitatea perfecta de a obtine un aspect nou si elegant. Aceasta metoda functioneaza cel mai bine daca ai o masa patrata, dar nu te da batut daca masa ta este rotunda. Mesele rotunde necesita un efort un pic mai mare.

Placarea semineului cu piatra naturala

Semineul are un rol dublu: incalzeste si da personalitate incaperii. Daca vrei ca semineul tau sa iasa si mai mult in evidenta, atunci placheaza-l cu piatra naturala. Marmura si granitul ofera un plus de eleganta, noblete si romantism semineului tau. Marmura si granitul se curata si intretin foarte usor, cu costuri foarte mici, si au o durata de viata indelungata.

Placarea coloanelor cu piatra naturala

Coloanele din casa ta pot fi acel ceva de la care nu-ti poti lua ochii. Ele sunt construite de obicei in scopuri structurale, dar le poti da personalitate prin adaugarea de placi din piatra naturala. Alegand culoarea potrivita, poti crea un contrast excelent cu mobilierul si arhitectura intregii incaperi.

Placarea tavanului cu piatra naturala

Probabil ca te gandesti ca placarea tavanului nu este o idee practica pentru ca nimeni nu se uita la tavan, dar este o alternativa eficienta la plafoanele texturale. Acestea pot fi placi de culoare alba sau poti fi creativ si sa-ti creezi un design propriu folosind mozaicul sau placile tip medalion. Daca este facut in mod corect, atunci vei avea ceva unic si original in casa ta.

Placarea holului cu piatra naturala

Iti poti uimi invitatii inca din clipa in care acestia fac primul pas in casa ta! Uita de dusumelele din lemn sau de covor, fa o declaratie de stil si foloseste piatra naturala. Poti folosi placile din marmura, travertin sau granit ca punct focal in hol. Foloseste mai multe tipuri de piatra naturala ca sa creezi un model frumos pe podea!  

Piatra naturala da un stil unic casei tale. Dupa cum poti vedea, piatra naturala poate fi folosita aproape oriunde in casa. Cu putina imaginatie, totul este posibil!

 

Leave a Reply