Unde gasesti piatra naturala, granit, marmura, travertin in Neamt?

Categorii:

Unde gasesti piatra naturala, granit, marmura, travertin in Neamt?

Construiesti sau re-amenajezi o casa, un hotel, o pensiune, un restaurant sau un sediu comercial in Piatra Neamt, Roman, Targu Neamt, Bicaz, Roznov? Vrei sa schimbi designul interior al apartamentului tau? Cu siguranta vei avea nevoie de materiale precum: piatra naturala, granit, marmura, travertin sau ardezie.

Daca locuiesti in judetul Neamt si ai nevoie de piatra naturala, granit, travertin sau marmura pentru proiectele tale, viziteaza depozitul VINCA din Roznov, de pe str. Paltinului, nr. 883, jud. Neamt (drumul spre Girov).

Piatra naturala, granitul, travertinul sau marmura sunt potrivite atat pentru amenajari exterioare (fatade, terase, gradini, scari), cat si pentru amenajari interioare (baie, bucatarie, living). Fiind materiale rezistente si versatile, le poti utiliza in variate situatii: placari ziduri, placari pereti exteriori sau interiori, pardoseli, trepte interioare si exterioare.

Piatra naturala, granitul, travertinul sau marmura pot fi combinate cu alte materiale, precum lemnul, sticla sau fierul forjat, in functie de preferinte si de stilul pe care doresti sa il creezi (modern, rustic, retro).

piatra naturala garduri piatra decorativa gradina (2)

granit-bucatarie (2)

amenajari curti interioare (2)

VINCA – Nr. 1 in jud. Neamt pentru piatra naturala, marmura, travertin si granit!

Cu peste 25 de ani de experienta, Vinca este unul din principalii importatori si prelucratori de marmura, granit, travertin si piatra naturala din Romania si nr. 1 in jud. Neamt.

Printre lucrarile care ii recomanda: placarea exterioara Casa de Cultura din Iasi, 200 de locuinte private in zona Moldovei, placare 10 biserici in judetul Neamt, reamenajarea spatiilor publice Bacau, placarea sediului Dinamic 92 Piatra Neamt, Auto Moldova Piatra Neamt, placare anexa Hotel Caro Bacau, amenajari interioare si exterioare reprezentanta Auto Moldova Piatra Neamt, placari cu granit Restaurant Noir, Piatra Neamt.

Prin intermediul magazinului online, www.vinca.ro, piatra naturala, pietrisul decorativ, placile, blaturile si grafurile din marmura, granit, travertin sau ardezie ajung in toata tara. In magazinul online veti gasi descrieri detaliate ale produselor si sfaturi utile privind alegerea si montajul materialelor.

Viziteaza Depozit VINCA Roznov, Neamt, str. Paltinului, nr.883!  

 

Leave a Reply

 1. Mr.Can SAYDAM says:

  Hello Unique House :)

  I found your company on the web.

  We as “ Akademi Stone “ from Turkey, are the manufacurers of all kinds of marble and travertine products like split faces, mosaics, floor coverings, medalions,..etc

  We would like to be your supplier and appreciate to prepare a price list for you.

  Looking forward to hearing from you soon,

  Best Regards,

  Can