Deși de multe ori sunt dificil de navigat, site-urile de branduri de mobilier italiene te pot duce, uneori, la încântătoare bunatati. Ne-a placut această colecție de la B & B Italia, care constă in foarte liniar, canapele ultra moderne, scaune, mese, sezlonguri, si accesorii, doar pentru a numi câteva dintre acestea. Piesele pot fi personalizate, astfel incat puteți alege din diferite tesaturi, culori, și alte caracteristici pe care se pune accent. Ceea ce urmează este o prelevare de probe de tipuri de modele pe care compania le creează.

Iata 5 modele de vaze decorative pentru casa ta. 1. Vazele inalte de podea pot fi folosite cu succes la decorarea oricarei incaperi. 2. Vazele cu design special folosite impreuna in cadrul unei compozitii. 3. Vazele decorative pentru masa din camera de zi. 4. Vazele cu un design mai special vor atrage intotdeauna atentia. 5.   continuare ...

Nu există două sufragerii sa fie la fel. Chiar și în casele cu același plan pe etaj, sufrageria isi pune amprenta de neșters la familia care locuiește acolo. Este un loc cu cărți, televizoare, și canapele adânci, confortabile. Este o cameră unde puteți petrece doar un singur minut într-o dimineața, sau o zi întreagă. De la aventurosul modern pana confortul clasic, aceste sufragerii oferă atat spatiu pentru a distra cat si spatiu pentru a scăpa, toate aducând în același timp elemente surprinzătoare ale personalității.

Indiferent de mărimea unei case, sufrageria este un loc de întâlnire. Este o locație centrală, unde oamenii se pot relaxa, socializa, și fiecare se bucura de compania celuilalt. Sufrageriile din aceasta prezentare sunt realizate din idei de alt nivel, dar aceasta se face in mai multe moduri diferite. De la mobilier de pluș la unghiuri elegante și simple, fiecare reflectă viziunea unui designer la fiecare unghi de mobilier.

Relaxare - acesta este cuvantul care se regaseste pe buzele tuturor. Cui nu-i place ca dupa o zi de munca istovitoare, sa se linisteasca si sa se relaxeze in camera de zi a apartemenului sau a casei? De aceea nu e de mirare ca toti sa ne dorim o camera de zi cat mai linistita, cat mai confortabila dar in acelasi timp si plina de stil si de bun gust. Pentru a va ajuta in aceasta misiune, am ales 20 dintre cele mai teribile decoruri si idei superbe pentru o camera de zi cat mai originala.

Sufrageria este un loc în care cei mai multi dintre noi se relaxeaza fiind distrați de televizoarele noastre, chiar și în cazul în care ne-am distra cu alții, aici este locul în care ne place ce ne înconjoară fiind atât de confortabil și elegant. Aceasta colecție cu modele de sufragerii, avand canapele de Molteni & C, este un design modern de viață care prezintă cea mai dorita atmosfera de calm și rece, ceea ce ne permite sa luam doar putina inspirație si sa adaptam la propriile noastre locuinte umile.