Idei de amenajari interioare pentru living

Categorii:

Idei de amenajari interioare pentru living

Un living este mai mult decat o canapea si un televizor, este un loc in care trebuie sa te simti confortabil alaturi de prieteni sau familie. In cazul amenajarii interioare a unui living, dificultatea consta in faptul ca acest spatiu trebuie sa fie unul functional, care sa se potriveasca cu nevoile tale personale, dar in acelasi timp sa fie si un spatiu placut, primitor si care sa arate bine. In cazul camerelor de zi deschise, designul interior trebuie sa se potrivesca cu celelalte spatii cu care acestea au legatura.

Cateva idei de amenjare a unui living
living 1
1. Un living luminat si aerisit. Vei avea nevoie de multe piese de mobilier intr-un living: canapele, fotolii, masute de cafea, lampadare, obiecte decorative, poti incorpora chiar si un loc de luat masa. De aceea vei avea nevoie ca spatiul sa fie cat mai luminat si mai aerisit. Alege asadar pentru living zona din casa cu ferestele cele mai mari si cu cat mai multe cai de acces.
living 2
2. Livingul in culori indraznete. Avand in vedere ca livingul este o zona mai speciala a spatiului de locuit, un „spatiu public” si nu unul intim, in care poti primi invitati si unde poti organiza petreceri, acesta va avea intotdeauna o amenajare mai indrazneta. Dar de multe ori, culorile stridente pot deveni obositore si de aceea trebuie sa le temperezi cu elemente decorative in nuante deschise, cum ar fi ramele tablourilor, abajururile lampadarelor sau pernele de pe canapea.
living 3
3. Un living doar in alb. Nu exista nici o contraindicatie pentru un spatiu in totalitate alb, cu exceptia monotoniei. Asa ca pentru a preveni atmosfera „de spital”, foloseste materiale cu texturi cat mai diversificate pentru tapiseria canapelelor, fotoliilor sau scaunelor. De asemeni, poti alege un tapet cu model discret.
living 4
4. Livingul accesorizat. Schimba accesoriile dintr-un living la fel de des cum ti-ai schimba garderoba de haine. Alege elementele decorative in functie de anotimp sau sarbatori, creand astfel o imagine flexibila. Un design neutru poate servi ca baza pentru schimbarile fregvente, ca panza unui tablou.
living 5
5. Livingul decorat cu piese de arta. Folosirea pieselor de arta in cadrul amenajarii interioare a unui living, cum ar fi tablourile sau sculpturile, poate oferi spatiului un plus de farmec si eleganta. Aceasta solutie ese valabila mai ales in cazul in care livingul este aproape de intrare si este utilizat si ca spatiu de primire.

Leave a Reply