Pasii ce trebuie parcursi pentru obtinerea unei amenajari minimaliste Schimba pe rand cate o incapere. Concentreaza-te, pe rand, asupra unei singure incaperi, folosind acest spatiu ca un centru de inspiratie pentru intreaga compozitie.   2.Incepe cu mobilierul. Cele mai voluminoase corpuri dintr-o incapere apartin de mobilier, de aceea, este indicat sa incepi simplificarea stilului de   continuare ...

Scaunele rabatabile nu sunt de obicei cunoscute pentru designul lor calm si nici pentru stilul sic de ultimă oră, de fapt, un fotoliu frumos de acest tip fiind extrem de greu de gasit. Ne-am decis să aruncăm o privire în această lume a scaunelor confortabile pentru a vedea dacă vreun designer a reușit să cucerească aceasta tema. Este evident ca nu veti gasi fotolii care sa fie in acelasi stil cu designul camerei, insa lasand moda deoparte acest Rofl Benz 577 într-adevăr se incadreaza perfect reusind sa se implice in cadrul elegant al camerei.

Fiecare model de vis si o garderoba-adevarata a unei persoane sunt fantezii proprii coordonate perfect, locul dulapului fiind extrem de spatios, iar la un moment dat chiar luxos proiectat. Știu că am. Dar dacă tanjesc după enormele covoare de plus ale lui Carrie Bradshaw, sau sa aleg un spatiu pentru dulap, neted cu lambriu, sigur veți găsi ceva printre modelele de dulapuri Gruppo EUROMOBIL sa le iubiti.